B2B & HORECA

Efficiëntie &
kwaliteit

Ralph en Guillaume, de bedenkers en makers van Bokall, hebben jarenlang als chefkok in de keukens van toprestaurants gewerkt. “Bij de dagelijkse routine van een chef op dat niveau hoort de constante aanvoer van de allerbeste producten.  Zo raak je verslaafd aan kwaliteit en die verslaving bepaalt ook je keuzes en je werkwijze als je besluit om zelf aan keukens te gaan leveren. Bovendien weten wij precies waar een chef en of ondernemer naar op zoek is als hij zijn

gerechten aan wil vullen met sauzen van Bokall of onze soepen inzet.

Ook produceren wij gerechten die direct inzetbaar zijn als bijvoorbeeld Boeuf Bourguignon of hazenpeper. Dankzij onze conserveringstechniek kunnen we telkens profiteren van de hoogseizoenen van de Hollandse gewassen. Dat ze op die momenten ook het betaalbaarst zijn, levert een voordeel op waarvan iedereen profiteert.”

Keurmerk &
milieu

Met onze EG-erkenning voldoen we aan de strengste kwaliteitseisen en kunnen we naar hartenlust exporteren. Ons track & traceability-systeem toont altijd de herkomst van onze producten.

puur-logo

Ambacht & authenticiteit

Alle producten van Bokall zijn ambachtelijk bereid volgens traditionele Provençaalse en mediterrane recepturen en dus authentiek van smaak. Bovendien werken we met 100 procent natuurlijke ingrediënten, zonder toevoeging van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveermiddelen.

Producten & ontwikkeling

Wij kunnen voor u op maat ontwikkelen, met een Bokall of private label. Daarvoor denken we graag met u mee om tot het beste resultaat te komen. Dat kan een al dan niet aangepast bestaand product uit ons portfolio zijn of een eigen recept dat wij kunnen omzetten in een stabiel product van hoge kwaliteit dat op elke schaal bereid en aangeleverd kan worden. 

Een selectie van onze partners

barspek
Bistrotel
De-Eendracht-Cafe
Che-Buono
Ox-Bucks
Frank Smoke House
Jansen
Thrill-Grill
Bonaire
Schmidt
Lindenhoff
Oud-Zuid
Bartack
Stach
Curacao