Dit zeggen Chefs & Restaurateurs over de samenwerking met Bokall

Elke jaar de gewenste groei met pieken die elk seizoen met zich meebrengt.

Dit kunnen we nu met gemak aan door Bokall; een team van doorgewinterde koks maak daar de signature recepten en producten die enkel voor ons gemaakt worden. Bestellingen op afroep, dus geen grote voorraad of productie op de restaurant locatie zodat er ruimte voor creativiteit en rust is.

Bokall is een verlengstuk van ons.

Onze restaurants zitten midden in de stad waar ruimte en logistiek altijd een probleem zijn, continuïteit met meerdere zaken was voorheen een struikelblok maar sinds 3 jaar Bokall in de arm genomen.

Wat een uitkomst, alles stabiel en volgens eigen recept, nooit nee hoeven zeggen tegen de gasten, Haccp super strak en een controleerbare voorraad.

Wat een goed concept, 4 jaar geleden vanaf het begin met Bokall in zee gegaan en zeker geen spijt van, zij hebben veel knowhow en slagkracht in huis. altijd dezelfde kwaliteit en zijn in staat om gerechten te fine tunen & stroomlijnen voor optimale kwaliteit en optimale marge. Zij halen de arbeid intensieve productie uit onze keuken en maken het volgens ons recept. is alsof wij er 4 koks bij hebben op momenten dat het druk is.

B2B & HORECA

Efficiëntie &
kwaliteit

Ralph en Guillaume, de bedenkers en makers van Bokall, hebben jarenlang als chefkok in de keukens van toprestaurants gewerkt. “Bij de dagelijkse routine van een chef op dat niveau hoort de constante aanvoer van de allerbeste producten.  Zo raak je verslaafd aan kwaliteit en die verslaving bepaalt ook je keuzes en je werkwijze als je besluit om zelf aan keukens te gaan leveren. Bovendien weten wij precies waar een chef en of ondernemer naar op zoek is als hij zijn

gerechten aan wil vullen met sauzen van Bokall of onze soepen inzet.

Ook produceren wij gerechten die direct inzetbaar zijn als bijvoorbeeld Boeuf Bourguignon of hazenpeper. Dankzij onze conserveringstechniek kunnen we telkens profiteren van de hoogseizoenen van de Hollandse gewassen. Dat ze op die momenten ook het betaalbaarst zijn, levert een voordeel op waarvan iedereen profiteert.”

Keurmerk &
milieu

Met onze EG-erkenning voldoen we aan de strengste kwaliteitseisen en kunnen we naar hartenlust exporteren. Ons track & traceability-systeem toont altijd de herkomst van onze producten.

puur-logo

Ambacht & authenticiteit

Alle producten van Bokall zijn ambachtelijk bereid volgens traditionele Provençaalse en mediterrane recepturen en dus authentiek van smaak. Bovendien werken we met 100 procent natuurlijke ingrediënten, zonder toevoeging van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveermiddelen.

Producten & ontwikkeling

Wij kunnen voor u op maat ontwikkelen, met een Bokall of private label. Daarvoor denken we graag met u mee om tot het beste resultaat te komen. Dat kan een al dan niet aangepast bestaand product uit ons portfolio zijn of een eigen recept dat wij kunnen omzetten in een stabiel product van hoge kwaliteit dat op elke schaal bereid en aangeleverd kan worden. 

Deze mannen weten wat ze doen, staan open voor verbeteringen of nieuwe ideeën, halen de stress uit mijn keuken en leveren top spul. De horeca zoals deze nu is veranderd snel en daar spelen zij perfect op in.

Alle dagverse producten verwerken wij zelf, de arbeidsintensieve en ruimte vretende producten uit handen gegeven om flexibeler en efficiënter te werken.

Geen waste en afval kosten meer, ook groot apparatuur uit de keuken dus winst voor het restaurant.

Prachtige samenwerking met De Bokall Boys, Zij maken producten van en voor ons. We delen dezelfde visie als het gaat om kwaliteit, beleving en respect voor de producten.

Zo hoort het te zijn, ieder moet doen waar hij of zij goed in is, wij vis en vlees zij de garnituren en sausen.

Werkt u in de horeca of in de detailhandel log dan in om te kunnen bestellen.

Voor particulieren is het op dit moment niet mogelijk om via deze website te bestellen, toch onze producten kopen? Bekijk hier waar onze producten worden verkocht.

Een selectie van onze partners

Vishandel TEL
barspek
Harbour-Club
Stach
Schmidt
Erics-Landwinkel
Che-Buono
Thrill-Grill
Carre
Frank Smoke House
Oud-Zuid
Ox-Bucks
Bonaire
De-Eendracht-Cafe
Holland-Casino