Onze diensten

ambacht-authenticiteit

Ambacht & Authenticiteit

Bokall is een verlengstuk van jouw keuken & restaurant, bij Bokall werken enkel zeer ervaren koks uit hoger segment horeca.

Lees meer...

Deze Bokall Boy’s staan altijd paraat met kennis en passie voor het vak. Met de grootst mogelijke zorg produceren wij een waanzinnig goed product dat zowel ambachtelijk maar vooral zonder kunstmatige toevoeging wordt bereid.

innovatie-ontwikkeling

Innovatie & Ontwikkeling

Een professionele keuken op afstand waar je elke dag een beroep op kunt doen, het werkt als en aan- en uitknop….

Lees meer...

en je hebt er opeens 4 koks bij, voor een dagdeel of om juist hele dagen jouw bedrijf te ontzorgen en arbeidsintensieve productie uit handen te nemen. Wij houden zorgvuldig de nieuwste ontwikkelingen in de gaten op de arbeidsmarkt en product-innovatie, die wij op onze beurt weer verwerken en meenemen in onze bedrijfsvoering om zo tot het meest scherpe en goede eindresultaat te komen.

samples-recipes

Samples & Tasting

Wij voeren reeds een groot assortiment high end convenience en kant en klare basis componenten, Wij kunnen ook voor u op maat ontwikkelen.

Lees meer...

Afhankelijk van het type bedrijf en product gaan wij met onze chef een traject in om tot het beste en meest authentieke resultaat te komen.
Dit kan vanuit een product dat wij reeds in onze productlijn hebben of juist een eigen recept dat wij omzetten in een stabiel en kwalitatief hoog product dat op grotere schaal bereid en aangeleverd kan worden.

(€ 150,- per eigen recept, exclusief productkosten. 3 tussentijdse momenten om te fine tunen, bij opschalen desbetreffende product vloeien de opstart kosten terug via een eenmalige korting. Minimale afname batches is 100 kilo).

kwaliteit-keurmerk

Kwaliteit & Keurmerk

Door de vele jaren aan ervaring als chef kok in het top segment van de Nederlandse en buitenlandse gastronomie weten Ralph & Guillaume met hun team

Lees meer...

precies wat de vragen en kwaliteitsnormen zijn in de keukens. Bokall is EG erkend en wij werken vanzelfsprekend volgens zeer strenge HACCP reglement. Al onze producten zijn keurig voorzien van een allergenendeclaratie. Wij verpakken alles vacuüm of in emmers, diepvries of koelvers en volgens strikte hygiëne code zodat dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. We leveren kort na de bestelling uit in de keuken of koel/vries cel. Zo heb je perfecte controle over je voorraad, en dus nooit te veel of te weinig.

efficientie-productie

Efficiëntie & Productie

Wij hebben een groot netwerk van leveranciers en restaurants om ons heen die wij voorzien van producten als soepen, sausen en vele andere producten.

Lees meer...

Wij werken efficiënt door middel van de markt af te tasten en gericht in het juiste seizoen te produceren om zo een goed en gezond rendement te verkrijgen wat direct voordeel oplevert voor klant en onderneming.

privat-whitelabel

Private & White label

Onze succesvolle Bokallicious delicatessen lijn is al meer dan 2 jaar een feit, hiernaast maken wij voor meerdere klanten prachtige delicatessen onder private label.

Lees meer...

Dit kan voor elk gewenst product en elk gewenste verpakking zijn. Enkele voorbeeld hiervan zijn pasta sausen, kaas begeleidende chutneys, vis & vlees spreads, mayonaise & stoofgerechten.

KLIK HIER VOOR MEER INFO

toekomst-visie

Toekomst & Visie

Er is een schreeuwend tekort aan horeca personeel die er simpel weg niet meer zijn, Bokall heeft de oplossing.

Lees meer...

Geen overhead of zware loonkosten, maar wel gas geven of afremmen wanneer nodig. Wij denken mee en doen precies dat!!! In een tijd dat de vierkante centimeter steeds duurder wordt, men niet langer wil investeren in peperdure apparatuur die vierkante meters opslokt en onderhoud nodig heeft en loonkosten die letterlijke en figuurlijk de pan uit rijzen, moeten we de Horeca zoals hij was anders benaderen. Besteed arbeidsintensieve producten uit en leg de focus op schakelen op drukke momenten met een gestroomlijnd team. Als horeca ondernemer wil je zo efficiënt mogelijk werken. Ruimte en koks zijn altijd schaars en strakke en overzichtelijke voorraad is meer dan wenselijk, op deze manier zorgen wij voor rust en bovendien meer rendement.

transport-algemenevoorwaarden

Transport & Algemene voorwaarden

Bokall heeft eigen transport & vervoermiddelen, wij besteden deze ook voor een gedeelte uit.

Lees meer...

Wij zijn gevestigd in Amsterdam en hebben voor Amsterdam binnen ring een minimale besteding van € 150,- waarbij wij geen vervoerskosten in rekening brengen. Kleinere bestelling kunnen vanzelfsprekend altijd persoonlijk bij Bokall worden opgehaald, mocht het gewenst zijn dat het bezorgd wordt is dit mogelijk en worden hier de transport kosten voor doorberekend. Buiten de ring van Amsterdam is de minimale order € 250,- en geldt hetzelfde als bovenstaande, indien er een kleinere order wordt geplaatst.

KLIK HIER VOOR MEER INFO

100-puur-eerlijk

Puur & Eerlijk

Duurzaam, eerlijk, echt, puur & gezond zijn allemaal factoren die wij inzetten in onze zoektocht om zo de beste en seizoengebonden producten te bemachtigen.

Lees meer...

Wij werken enkel met 100% natuurlijke producten maar het feit dat wij geen kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen en conserveermiddelen gebruiken is net zo belangrijk als gezonde producten.
Uiteindelijk geldt de regel…….je bent wat je eet.

Een selectie van onze partners

Oud-Zuid
De-Eendracht-Cafe
Stach
Schmidt
Bistrotel
Lindenhoff
Ox-Bucks
Curacao
Vishandel TEL
Carre
Bartack
Harbour-Club
Jansen
Bonaire
Thrill-Grill