Privat & white label

Onze producten met jouw naam?
Wil je onze sauzen, salades, rillettes, dips of andere delicatessen verkopen met eigen label? De winkel vol met bestickerde verpakkingen met eigen naam of merk erop? Wij bieden diverse mogelijkheden voor het ontwikkelen van ‘private label producten’. Door de jaren heen heeft Bokall zich ontwikkeld tot een hoogwaardige partner op het gebied van delicatessen, horeca mice en place, high end convenience en maaltijdcomponenten van topkwaliteit. Nu ook beschikbaar onder ‘private labels’.

Op receptuur
Wij bieden de service om met Bokall recepturen ‘private label producten’ te realiseren, maar tevens door ons aangereikt of met elkaar ontwikkeld receptuur hiervoor in te zetten. Het kan een speciaal ontwikkelde smaak en/of receptuur zijn voor een keten, de horecagroothandel of retail, het is allemaal mogelijk.

Maatwerk in delicatessenverpakkingen
Wat verpakkingsmethoden betreft, hier geldt een enorme verscheidenheid. Bokall maakt voornamelijk gebruik van glazen potten & weckpotten van verschillende afmetingen. Pluspunt van de potten is dat deze gepasteuriseerd kunnen worden waardoor wij een THT van een jaar kunnen garanderen. Sauzen op basis van eigengemaakte mayonaise geven wij een THT van twee maanden. Wil je een originele verpakking die past bij de huisstijl en het imago van je merk? Op onze productielocatie helpen wij graag bij het ontwikkelen en realiseren hiervan. Uiteraard zorgt Bokall ervoor dat onze techniek aan jouw wensen tegemoetkomt!

Prijs en afname
Het is al mogelijk om potten en weckpotten onder private label te realiseren v.a. 240st (10 dozen van 24st). De prijs per CE (consumenten eenheid) hangt van het product af.

Voor het bij Bokall laten ontwikkelen van de receptuur berekenen wij € 150,- ex btw & product kosten per receptuur. Na het maken en samen testen van het product bestaat er de mogelijkheid om deze op drie momenten te fine tunen. Daarna zal worden overgegaan op productie van het definitief recept. Bij de order van dit product zullen wij €150,- ontwikkelingskosten in mindering brengen op de eerst volgende factuur.

Kom eens praten over private labelling
Heb je als bedrijf interesse in private labelling? Laat het ons weten. Tijdens een oriënterend en vrijblijvend gesprek bespreken we jouw wensen en onze mogelijkheden. Om daarna met plezier met elkaar aan de slag te gaan!