SAUZEN

Truffel Mayonaise

Echte Mayonaise, en dan ook nog met truffel. Lekker romig en krachtig van smaak door gebruikt van goede mosterd. De juiste hoeveelheid azijn maakt onze mayonaise fris. Onweerstaanbaar als simpele tapa met brood of in plaats van gewone mayo bij de frietjes.

Aïoli

Knoflookmayonaise, een classic uit de mediterraanse keuken. Maakt alles lekker of lekkerder: salades, koud vlees, vis.  Maar ook al onweerstaanbaar als simpele tapa met brood of in plaats van gewone mayo bij de frietjes.

Chipotle Ketchup

Het best bewaarde geheim van Amsterdam: Bokalls homemade ketchup. Gemaakt van rijpe Italiaanse tomaten. Zoet, sappig en kruidig. Heerlijk om sandwiches mee te maken, op oer-Hollandse frieten en bij alle barbecue-  en grillgerechten.

Barbecuesaus

Bereid volgens een authentiek recept uit Memphis, Tennessee, met een lichte ‘smoky’ taste en de frisheid van citrus. Verslavend! De perfecte saus voor zowel vis als vlees van grill of barbecue.

Staat het product dat je zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wellicht kunnen we het wel in productie nemen.

Een selectie van onze partners

barspek
Oud-Zuid
Jansen
Che-Buono
Schmidt
Vishandel TEL
Carre
Ox-Bucks
Lindenhoff
Bartack
Thrill-Grill
Erics-Landwinkel
Bistrotel
Curacao
Stach