jus_de_veau_zak3

FONDS & JUS

De Fonds & Jus van Bokall zijn van een zeer hoge kwaliteit en kunnen direct gebruikt worden of dienen als basis voor een afgeleide saus.

De Basis Jus als Kalf, gevogelte, lam en wild zijn traditioneel & authentiek bereid en zijn vrij van kunstmatige geur-kleur-bind en smaak stoffen, dit betekend dat ze niet extra worden gebonden, gekleurd, gezoet of zout wordt toegevoegd. dat maakt dit product zuiver, eerlijk en bijzonder.

De producten van Bokall zijn custom made, high end convenience en ontwikkeld om de druk van arbeid intensieve productie weg te halen uit de keuken.

De aanwezige knowhow en expertise bij Bokall zijn afkomstig van Ralph & Guillaume die vele jaren in sterren restaurants onder de grote chefs van Europa hebben mogen werken en daar de perfecte balans hebben geleerd dat de basis vormt van de Fonds & Jus.

Onze service, visie en passie zorgen voor een constant product dat gemakkelijk ingezet kan worden en zorgt voor rust in de organisatie en ruimte voor creativiteit.

De Jus & Fonds van Bokall zijn van een ander niveau dan de reeds bekende convenience producten en is de toekomst als het gaat om top horeca ondernemers die op niveau wil blijven koken, een dynamisch en gestroomlijnd bedrijf willen zonder op kwaliteit in te boeten.

In de producten van Bokall zijn biologische, duurzame en eerlijke ingrediƫnten verwerkt.

Bokall is EEG & HACCP erkend, werken met lotnummer en barcodes om zo gemakkelijk te traceren en in het assortiment op te nemen zijn.