Dit zeggen klanten over Bokall

 • Prachtige samenwerking met De Bokall Boys, Zij maken producten van en voor ons. We delen dezelfde visie als het gaat om kwaliteit, beleving en respect voor de producten.

  Zo hoort het te zijn, ieder moet doen waar hij of zij goed in is, wij vis en vlees zij de garnituren en sausen.

 • Onze restaurants zitten midden in de stad waar ruimte en logistiek altijd een probleem zijn, continuïteit met meerdere zaken was voorheen een struikelblok maar sinds 3 jaar Bokall in de arm genomen.

  Wat een uitkomst, alles stabiel en volgens eigen recept, nooit nee hoeven zeggen tegen de gasten, Haccp super strak en een controleerbare voorraad.

 • Deze mannen weten wat ze doen, staan open voor verbeteringen of nieuwe ideeën, halen de stress uit mijn keuken en leveren top spul. De horeca zoals deze was verander en daar spelen zij goed op in.

 • Alle dagverse producten verwerken wij zelf, de arbeidsintensieve en ruimte vretende producten uit handen gegeven om flexibeler en efficiënter te werken.

  Geen waste en afval kosten meer, ook groot apparatuur uit de keuken dus winst voor het restaurant.

 • Elke jaar de gewenste groei met pieken die elk seizoen met zich meebrengt.

  Dit kunnen we nu met gemak aan door Bokall; een team van doorgewinterde koks maak daar de signature recepten en producten die enkel voor ons gemaakt worden. Bestellingen op afroep, dus geen grote voorraad of productie op de restaurant locatie zodat er ruimte voor creativiteit en rust is.

  Bokall is een verlengstuk van ons.

 • Wat een goed concept, 4 jaar geleden vanaf het begin met Bokall in zee gegaan en zeker geen spijt van, zij hebben veel knowhow en slagkracht in huis. altijd dezelfde kwaliteit en zijn in staat om gerechten te fine tunen & stroomlijnen voor optimale kwaliteit en optimale marge. Zij halen de arbeid intensieve productie uit onze keuken en maken het volgens ons recept. is alsof wij er 4 koks bij hebben op momenten dat het druk is.

marker_200