VIS

Zalm Confit

Frisse confit, lichtgerookt en bereid met biologische citroen uit Zuid-Frankrijk. Heerlijk op versgeroosterd landbrood, een sandwich met veldsla en augurk of als amuse voor een diner. Rijk aan omega-3, dus ook gezond.

Bewaar- en serveeradvies 4-6 °C.

Makreel Rillettes

Een heerlijke spread, perfect voor sandwiches & bruschette, of om in een handomdraai fantastische salades mee te maken. En gezond, want rijk aan omega-3.

Bewaar- en serveeradvies 4-6 °C.

Tonijn Salade

Vol tonijn en romig van smaak, perfect voor sandwiches & bruschette. Maak er in een handomdraai klassieke vitello tonnato mee of rol in een heerlijke wrap met paprika, komkommer & bosui. Rijk aan omega-3, dus ook gezond.

Bewaar- en serveeradvies 4-6 °C.

Kreeftenbisque

In Frankrijk wordt de naam Bisque gebruikt als verzamelnaam voor alle soepen gemaakt van schaaldieren. Onze soep is gemaakt van wel 30% kreeft volgens eigen recept van onze chef Guillaume. De soep is krachtig van smaak en is bijvoorbeeld heerlijk als lunchgerecht of te gebruiken als luxe gerechtje in een menu.

Bouillabaisse

Bouillabaisse is een vissoep uit Marseille, Toevallig komt onze chef Guillaume daar vandaan….! De soep is helemaal klaar voor gebruik maar met een extra stukje gebakken vis of wat mosseltjes maak je de soep helemaal af. Heerlijk als maaltijd met wat geroosterd brood & knoflookolie.

Staat het product dat je zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wellicht kunnen we het wel in productie nemen.

Een selectie van onze partners

Frank Smoke House
Oud-Zuid
barspek
Che-Buono
Schmidt
Jansen
Erics-Landwinkel
Curacao
Lindenhoff
Holland-Casino
Carre
De-Eendracht-Cafe
Bonaire
Vishandel TEL
Ox-Bucks