CATERING

Lunch en diner op het werk

Voor lunches en diners op iedere locatie leveren wij onze gerechten in weckpotten. Het glas fungeert dan ook als bord, en het bestek leveren we mee. Dit maakt onze manier van cateren praktisch en snel.

De gerechten worden vers bereid, zijn voedzaam & verassend, en zien er ook nog heel erg lekker uit. Ideaal voor een snelle zakelijke lunch of diner na een lange dag werken.

U kunt bij ons bestellen vanaf 10 personen. Omdat we alles vers inkopen en bereiden moeten we u vragen uiterlijk twee dagen voorafgaand aan het evenement te bestellen.

Hoe werkt het?

Binnen regio Amsterdam bezorgen we gratis en halen alles na afloop weer op. Bij grote groepen blijft iemand van ons op locatie om het uitserveren te begeleiden. Onze lunch bestaat uit een lunchgerecht in weckpot en daarbij versgebakken brood, rauwkost, & Dips met als afsluiter een zoete lekkernij.

In het geval van een diner serveren we een warm hoofdgerecht en een koud voorgerecht daaraan vooraf. Uiteraard houden we rekening met voorkeuren voor vlees, vis of vegetarisch en dieetwensen.

Lunch op locatie: €20,- p.p.

Diner op locatie: € 32,50 p.p.

*Onze catering gerechten dienen minimaal twee dagen voor levering besteld te worden

Een selectie van onze partners

Bonaire
Ox-Bucks
Che-Buono
Erics-Landwinkel
Jansen
Thrill-Grill
Curacao
De-Eendracht-Cafe
Carre
Bartack
Vishandel TEL
Lindenhoff
Oud-Zuid
Bistrotel
Harbour-Club