WIE ZIJN WIJ

DE DROOM

De mannen achter Bokall zijn Ralph Woerde en Guillaume Corneil. Twee chefs met een totaal verschillende achtergrond. Ralph uit IJmuiden, Guillaume uit Nice. Maar de overeenkomsten zijn groter dan de verschillen. Beiden hebben hun sporen verdiend in de keukens van toprestaurants en beiden delen hun liefde voor Mediterrane en Provençaalse smaken. Na jaren te hebben samengewerkt is hun droom werkelijkheid geworden. In 2014 zijn zij Bokall gestart en met veel passie maken zij heerlijke gerechten en delicatessen met enkel seizoensproducten van de allerbeste kwaliteit.

 

Onze filosofie: Locall, Naturall & Sociall

LOCALL

Liever lokaal, De visafslag om de hoek, telers en kwekers uit de buurt en bevriende veehouders die ons aan hun mooiste vlees kunnen helpen. Zo kunnen we altijd werken met de meest verse en beste ingrediënten.

NATURALL

Natuurlijk werken we met eerlijke en duurzame producten uit de buurt. En dus niet met kunstmatige toevoegingen voor kleur, geur, smaak en houdbaarheid. Wij werken met authentieke conservering technieken.

SOCIALL

Samen eten is het belangrijkste moment van de dag. Lekker dat Bokall je al veel keukenwerk uit handen genomen heeft, zodat je meer tijd overhoudt voor je vrienden en je familie.

Een selectie van onze partners

Oud-Zuid
Ox-Bucks
Che-Buono
Holland-Casino
Lindenhoff
Stach
barspek
De-Eendracht-Cafe
Erics-Landwinkel
Bartack
Harbour-Club
Thrill-Grill
Schmidt